Daika Redding in Jakoetië - Carboneill, Bénédicte, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
3. Daika – Redding in Jakoetië Bénédicte Carboneill – illustraties Catherine Chion De vierjarige Karina woont in een joert in Jakoetië. Op een dag wordt haar vader weggeroepen. Hij moet naar oma, want zij is ziek en heeft hem nodig. Karina wil graag mee, maar is nog te klein. Maar als haar vader vertrekt, achtervolgt Karina hem toch.
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6