Adira en de tovenaar - Termeer, Tonio, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
(3413) 3. Adira en de tovenaar - Antonio Termeer (fantasie, avontuur) Adira is een Dragodilmeisje: ze is geboren met een staart. De gevaarlijke Tovenaar van Charz heeft het op haar gemunt.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad