Nando 3 : wiskunde met pit : set modules STEM (D&A) Dubbele finaliteit : leerwerkboek. - Bogaert, Philip, ....-; Carreyn, Björn, ....-; Van Nieuwenhuyze, Roger, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat de modules: Vectoren - Omtrek, oppervlakte en volume
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. Een wiskundemethode voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO. Er zijn aparte uitgaven voor het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO! Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando staat voor wiskundeonderwijs met pit.
De oplossingen vind je in Nando Correctiesleutel
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs