Waarom aandacht de essentie is : geconnecteerd leiderschap in een hybride wereld - Van Gool, Bieke, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Hoe ontwikkel je je leiderschap? Hoe connecteer je in tijden van deconnectie? Hoe creëer je meer impact op je omgeving? Onze hybride wereld is boeiend en rijk, maar ook complex en disruptief. Managers zijn al langer niet meer in control. De covidpandemie deed een 'nieuw normaal' ontstaan, dat bepalend werd voor een nieuwe geest en afspraken rond samenwerken, leidinggeven en communiceren. Een onvoorspelbaar veranderende context vraagt om aanpassen en schakelen in functie van het doel. Dat vraagt om leiderschap, keuzes en moed. Bewust inzetten op focus of verbinding om objectieven te bereiken. Met de dynamiek van geconnecteerd leiderschap en de bijbehorende modellen, creëer je een context waarin mensen, teams en organisaties de gepaste progressie kunnen maken. Waarom AANDACHT de essentie is nodigt uit tot besluitvaardigheid en het benutten van de kansen die zich aandienen voor een duurzame toekomst. Dit boek pleit voor een kwaliteitsvolle vorm van aandacht die jouw, en daarmee ook onze, werkelijkheid bepaalt.
Keywords: Leidinggeven