Fitbit : polshorloge. (San Francisco : Fitbit Inc., 2016)
13 doosjes beschikbaar met telkens polshorloge + USB-kabel + set-up/handleiding
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE