Omron hartslagmeter : bloeddrukmeter. (Hoofddorm : Intelli Sense, 2016)
1 doosjes beschikbaar - Automatische bloeddrukmeter voor de bovenarm - eenvoudig aan te brengen middelgroot manchet (22-32 cm) - geheugen voor 21 metingen - bevat: main unit ; cuff ; storage case ; batterijen ; handleiding
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE