Blazepod : set van 4 interactieve lichten. ([s.l.] : Blazepod, 2016)
2 doosjes beschikbaar met telkens 4 lichten en 1 oplader en kabel
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE