Blazepod : set van 6 interactieve lichten. ([s.l.] : Blazepod, 2016)
1doos beschikbaar met 6 lichten en 1 oplader en kabel
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE