Ledsreact. ([s.l.] : Ledsreact, 2017)
1 Ledsreact beschikbaar - Verbeter de wendbaarheid met de lichtgevende cone Betere behendigheidsvaardigheden zullen een atleet helpen beter te reageren op alle verschillende prikkels die hij tijdens een wedstrijd ontvangt. Met de visuele cone van de Ledsreact Basic kun je game-achtige prikkels meenemen naar je volgende training. Of je nu traint op het veld of in revalidatie, door te trainen met Ledsreact worden ze snellere, betere en slimmere spelers.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE