Omron weegschaal. ([s.l.] : Omron, 2016)
1 weegschaal beschikbaar - Karada Scan Body Composition Monitor
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE