Feedbackkaarten deel 1 : spelenderwijs positieve feedback geven en vragen - de Roy, Axelle, ....- (Zaltbommel : Thema, 2019)
Feedback krijgen is een cadeau. Het geeft je de kans te groeien, te veranderen en te verbeteren. Maar vrijwel iedereen vindt feedback moeilijk. Daarom zijn er deze kaarten. Ze zijn uitermate geschikt om op een laagdrempelige en positieve manier feedback te (leren) vragen, geven en ontvangen. De teamfeedbackkaarten geven inzicht in de manier waarop mensen hun eigen team zien en waar de sterke punten liggen. Het spel is daarmee niet alleen geschikt voor (feedback)trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar op teamdagen en als start van teambuildingstrajecten.
Keywords: Feedback; Gezelschapsspellen