Solo reizen : hoe je in je eentje de wereld trotseert - Rasker, Liesbeth, ....- (Utrecht : Kosmos, 2021)
In Solo reizen laat Liesbeth Rasker zien dat alleen reizen helemaal niet eng of vervelend is. Integendeel je ziet en beleeft veel meer! Liesbeth deelt haar mooiste bestemmingen en beste tips. Liesbeth Rasker, fervent soloreiziger, laat in Solo reizen zien hoe je in je eentje de wereld verkent. Stel, je hebt tijd, zin en geld om op reis te gaan, maar er is niemand die mee kan. Blijf je dan thuis? Natuurlijk niet! Solo reizen is niet eng, niet moeilijk, en al helemaal niet gek. Wat dacht je van een rondreis door Italië, wilde olifanten spotten in Sri Lanka of op een onbewoond eiland kamperen in de Filipijnen? De wereld ligt aan je voeten, en daar heb je helemaal niemand voor nodig.
Keywords: Toerisme ; solo reizen; Toerisme ; solo travel