Programmeren met Python - Smallshire, Robert, ....-; Bingham, Austin, ....- ([Culemborg] : Van Duuren Media, 2021)
Het handboek Python is een praktische en grondige inleiding in de programmeertaal Python en voorziet je van het gereedschap en inzicht dat je nodig hebt om een productieve deelnemer te worden aan bijna elk Python-project. Python is een omvangrijke taal, en de auteurs helpen je bij het bouwen van een degelijke fundering, maken je wegwijs in het soms verwarrende universum van Python en zorgen ervoor da tje na het lezen zelfstandig verder kunt lezen.
Inclusief gratis webversie van het boek
The Python apprentice
Keywords: Programmeertaal ; Python