Projectmanagement : projectmatig werken in de praktijk - Grit, Roel, 1954- (Groningen/Utrecht : Noordhoff, 2019)
Projectmanagement laat studenten op een unieke en laagdrempelige manier kennismaken met projectmatig werken om projecten succesvol aan te pakken. Niet alleen in het bedrijfsleven, ook in het onderwijs worden steeds meer werkzaamheden projectmatig aangepakt, denk aan uitgebreide studieopdrachten, interne projecten en projecten tijdens stage en afstuderen.
Keywords: Projectmanagement