Lockdown - Vrielink, Karin, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
(3414) 4. Lockdown – Karin Vrielink (avontuur, actua) Raul woont in Ecuador, een land dat zwaar getroffen is door de coronacrisis. Hij gaat een medicijn ophalen voor zijn opa, maar net dan wordt er een strenge lockdown ingevoerd.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad