Het lijstje voor Kerstmis - Calouan, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
4. Het lijstje voor Kerstmis Calouan – illustraties: Pascal Lemaître Het is weer bijna Kerstmis. Een feest om naar uit te kijken! Of toch niet? Het meisje in dit verhaal heeft er helemaal geen zin in. Niet in het gezellige weerzien met de neefjes en nichtjes. Niet in de cadeautjes onder de kerstboom. Niet in oma's lekkere kalkoen. Want opa is er niet bij dit jaar. De dokters houden hem in het ziekenhuis …
Leesniveau: AVI M5 - AVI 7