De droom van een pinguïn - Manech, ....-; Collin, Renaud, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2021)
Meer leesplezier begint hier. Het is al kerstavond en de kleine pinguïn heeft nog geen verlanglijstje doorgegeven aan de Kerstman. Op aanraden van papa vertrekt hij op zoektocht naar een brievenbus. Maar iedereen die hij onderweg tegenkomt, is er zeker van: er zijn geen brievenbussen te vinden en de Kerstman heeft nog nooit een pakje gegeven aan een pinguïn! Een verhaal dat je eraan helpt herinneren om altijd in je dromen te blijven geloven.
Keywords: Kerstmis