Run on water : the hydrogen way - Pecqueur, Mark, ....-; Jenné, Paul, ....- (Melsele : Janssens, 2021)
Ik geloof dat water ooit als brandstof zal worden gebruikt, dat waterstof en zuurstof waaruit het bestaat, een onuitputtelijke bron van warmte en licht zullen vormen. Water wordt de steenkool van de toekomst! Jules Verne wist het al in 1877 toon hij deze uitspraak liet optekenen, ik weet het al meer dan 25 jaar. Waterstof is de brandstof die een nieuw tijdperk zal inleiden, een tijdperk zonder uitstoot, ééntje dat zal lopen op water! Nog niet overtuigd? Lees dan zeker mijn boek "RUN ON WATER" of boek deze bijhorende energieke keynote!
Keywords: Duurzame energie; Waterstof