Miks : leerwerkboek. (Wommelgem : Van In, 2019)
MikS: Mens & Samenleving MikS zorgt ervoor dat je vlot van start kunt gaan met het nieuwe vak Mens & Samenleving. Meer dan ooit is het belangrijk om leerlingen kritisch, geëngageerd en zelfredzaam te maken in een steeds meer diverse samenleving. MikS is er op gericht je leerlingen duurzame, sociale en relationele vaardigheden te laten ontwikkelen en focust daarbij o.m. op mediawijsheid, een gezonde levensstijl, financiële geletterdheid … Het concept van MikS werd getest én goedgekeurd door meer dan 3000 leerlingen in meer dan 60 scholen. De troeven Betere inleving voor je leerlingen dankzij herkenbare personages uit verschillende leefwerelden Oefeningen op maat van je klas en de individuele leerlingen door differentiatie van de leerstof in het leerwerkboek én online De leerstof komt tot leven in ontdekplaten, extra onlinelesmateriaal waarin je leerlingen zelf op ontdekking kunnen gaan Je lessen blijven altijd up-to-date dankzij een overzichtelijk aanbod van relevante actualiteit Uitgebreide ondersteuning voor de leerkracht
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Mens en samenleving -- Secundair onderwijs