Traject Nederlands : 3 XL : leerwerkboek - Arnou, Patrick, ....- (Wommelgem : Van IN, 2021)
Traject Nederlands Nederlands voor de A-stroom, doorstroom- en dubbele finaliteit Traject Nederlands biedt de juiste handvaten aan om leerlingen te motiveren voor het vak Nederlands. Jij zit zelf aan het stuur en bepaalt de klemtoon van je lessen door te kiezen uit het aanbod aan lesmateriaal. Het uitgetekende leerpad zorgt ervoor dat je leerlingen zich de Nederlandse taal eigen maken en er mee aan de slag durven gaan. Ontdek Traject Nederlands voor de A-stroom > Ontdek Traject Nederlands voor de 2de graad > Waarom werken met Traject Nederlands? Haalbare differentiatie voor élke leerling, met de mogelijkheid tot zelfstandig en zelfsturend leren Sterke focus op het Nederlands en literatuur als onderwerp van opdrachten Meerdere versies per leerjaar bieden ondersteuning aan elke leerling Aandacht voor gestructureerd noteren vanaf leerjaar 3 Doelgerichte en uitdagende communicatieve opdrachten Uitgekende en didactisch doordachte leerlijn doorheen de jaren Inclusief Opstap Taalscreening met remediëring voor de 1ste graad