Duurzaam online shoppen : prakijkgids voor e-commerce van morgen - Buldeo Rai, Heleen, ....- (Tielt : LannooCampus, 2021)
We winkelen steeds vaker, met steeds meer en voor steeds hogere bedragen online. Webwinkels zijn intussen een onmisbaar alternatief op de winkelstraat. Tegelijkertijd stapelen de vragen zich op over wat dat hele online winkelgebeuren betekent voor onze leefomgeving en planeet. In de media verschijnen zowel geruststellende als alarmerende claims. Ook organisaties, overheden en onderzoekers spreken elkaar tegen. Op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, ontrafelt dit boek de complexiteit. Het legt haarfijn uit wanneer en waarom het web milieuvriendelijker is dan de winkel.
Keywords: E-commerce.