Iedereen superfan : het verschil maken met ambassadeur marketing - Vandecasteele, Niels, ....-; Doutreluingne, Stefan, ....- (Tielt : LannooCampus, 2021)
Ambassadeurschap en mond-tot-mondreclame is een volwaardig (gratis) marketingkanaal waar je als kleine of grote onderneming heel actief kan op inzetten en prachtige resultaten mee kan boeken. Deze vraag beantwoorden: 'Hoe kan ik zorgen dat klanten, medewerkers en andere mensen positief over mijn bedrijf gaan praten en mij gaan aanbevelen?' wordt beantwoord aan de hand van concrete cases, boeiende verhalen en lots of tips and tricks.