Communicatie is een illusie : meer impact en verbinding dankzij de geheimen van een illusionist - Houtepen, Niels, ....- (Amsterdam ; Antwerpen : Business Contact, 2021)
Niels Houtepen laat in ‘Communicatie is een illusie' zien dat de werkelijkheid veel ruimer is dan je denkt. Met behulp van inzichten uit de psychologie en geheimen uit de toolbox van een illusionist word je je bewuster van je omgeving, leer je hoe je je beter kunt inleven in anderen, hoe je hen kunt verwonderen en positief beïnvloeden. Je communicatie wordt zo niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, de normaal zo saaie vergadering verloopt lekker energiek en die netwerkborrel is echt nuttig.