Smartgoals. ([s.l.] : SmartGoals, 2020)
Bestaat uit de set met 12 lampen en een zakje met daarin: een handleiding, een tablet met oplader en USB-kabel, afstandsbediening (riem)
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE