UNO - het kaartspel (El Segundo : Mattel, 2017)
Klassiek kaartspel waarin spelers zo snel mogelijk getallen en kleuren op elkaar leggen om al hun kaarten weg te spelen. De regels zijn eenvoudig en zodra je UNO doorhebt, kun je niet meer stoppen. Speel met familie en vrienden en kijk wie als eerste "Uno!" kan roepen omdat diegene nog maar één kaart in handen heeft.
Speel kaarten met dezelfde kleur of hetzelfde nummer. Spelers: vanaf 2 spelers tot maximum 10 spelers. Vanaf 7+ jaar.
Keywords: Kaartspellen; Party Games; Gezelschapsspellen