The original Rummikub classic : brings people together. (Hattem : Goliath, 2020)
Goliath Rummikub The Original Classic Rummikub Revolution is een leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen om hun inzicht te toetsen. Bij Rummikub is het de bedoeling dat je combinaties maakt door aaneensluitende cijfers te leggen in √©√©n kleur of juist drie dezelfde in verschillende kleuren. Heb jij al jouw stenen als eerste weggespeeld? Dan heb jij gewonnen! Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Geslacht: junior, unisex Afmetingen verpakking: 40 x 27 x 6 cm Aantal spelers: 2-4 Geschatte speeltijd: 40 minuten Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Keywords: Vrije tijd: spelen; Gezelschapsspellen