Focus op fotografie - Smartphonefotografie : Beheers de camera die je altijd bij je hebt - Jazet, Jeroen, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2021)
De beste camera is de camera die je bij je hebt', zeiden fotografen vroeger al, maar tegenwoordig gaat die uitspraak voor bijna iedereen op omdat de meeste mensen een smartphone op zak hebben. In de praktijk blijkt echter dat negentig procent van de mogelijkheden nog onbekend is bij de gemiddelde smartphone-fotograaf. Tijd om daar verandering in te brengen. Dit 224 pagina's dikke boek helpt je om alles uit je smartphonecamera te halen. Het boek telt vijf hoofdstukken waarin de auteur je met behulp van veel praktijkvoorbeelden laat zien hoe je het beste uit de talrijke mogelijkheden van je smartphone kunt halen.
Keywords: Fotografie; smartphone