Lees it als je topfoto's van plekken wilt maken - Carroll, Henry, ....- (Bussum : Thoth, 2019)
Fotograaf Henry Carroll blijft in dit boek trouw aan de succesformule van zijn eerder verschenen fotografiehandboeken 'Lees dit als je topfoto's wilt maken' en 'Lees dit als je topfoto's van mensen wilt maken': geen clichés en geen fotoclubjargon, maar wel uitleg over de essentiële technieken die je nodig hebt om plekken te fotograferen, of dat nu woestijnlandschappen zijn of je auto in der stad, en met suggesties van verschillend benaderingen, van persoonlijk tot abstract. Het boek is ideaal voor fotografen met alleen basiskennis van fotografische beginselen en toont iconische foto's van topfotografen om iets uit te leggen en als inspiratie.
Keywords: Fotografie