IJsland : Reykjavík, Geysir, Mývatn - Meesters, Ger, ....- (Den Haag : ANWB, 2018)
Beleef IJsland met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra IJsland! De ongerepte natuur is voor veel toeristen dé reden om naar IJsland af te reizen. Er is eigenlijk maar 1 hoofdweg. Deze leidt langs verlaten lavavelden, donderende watervallen en diepe fjorden. De ANWB Extra reisgids IJsland biedt naast veel praktische tips over vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek de musea in Reykjavík, pak de 4x4 naar de vulkaan Askja, of wandel langs meer Mývatn: een must see voor vogelliefhebbers. Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.
Keywords: Reisgidsen ; Ijsland