AutoCAD 2022 : basisboek - Boeklagen, Ronald, ....- (Nijmegen : TEC/CADCollege, 2021)
In het basisboek AutoCAD 2022 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het 2D-tekenen. De CAD-functies worden uitgebreid behandeld in een prettig leesbare stijl en met veel voorbeelden geïllustreerd. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet (millimeters, lagenindeling en kleuren). Naast deze vertrouwde onderwerpen wordt het werken met nieuwe technieken zoals het parametrisch tekenen en dynamische blokken behandeld. Het handboek bevat een mix van theorie, geleide instructie en oefeningen en is daarom uitermate geschikt voor zelfstudie. Het leerboek 2022 is speciaal samengesteld voor MBO-opleidingen die lesgeven in CAD-tekenen. Dit boek bevat daarom de eenvoudigste 2D-tekentechnieken uit deel I van het boek AutoCAD 2022 Computer Ondersteund Ontwerpen (ISBN 978-94-92250-46-9). Het complete boek bestaat uit vijf delen, het gaat dieper in op het 2D-tekenen, het behandelt ook het 3D-ontwerpen, het samenwerken met andere programma's en het aanpassen van AutoCAD.
Keywords: Tekenprogramma; AutoCAD