Delta 3B : doorstroomfinaliteit 4u : leerwerkboek : deel B. (Mechelen : Plantyn, 2021)
Secundair Onderwijs Delta Wiskunde op maat van je leerlingen Derde jaar doorstroomfinaliteit en dubbele finaliteit