Meesterlijk kleuteronderwijs : voor juffen en meesters - Gordijn, Sander, ....- (Meppel : Ten Brink Uitgevers, 2020)
Laat je door de titel niet misleiden, Meesterlijk Kleuteronderwijs is niet alleen bedoeld voor mannelijke leerkrachten. Ook juffen mogen dit boek niet missen. Sander Gordijn neemt je mee in de wereld van klasse kleuteronderwijs. Dit is het persoonlijke verhaal van Sander, maar ook een inspiratieboek voor alle leerkrachten in het kleuteronderwijs. In amper tien jaar tijd groeide Meester Sander binnen het vak uit van fenomeen tot autoriteit. Zijn visie op onderwijs - waarbij hij de belevingswereld van kleine mensen moeiteloos weet te combineren met volwassen thema's als digitale apps en augmented reality - maakt dat hij met recht een van de vernieuwers binnen het vak genoemd mag worden. Bovendien houdt Meester Sander niet van stilzitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij van de voorlopers is op het gebied van bewegend leren. Dagelijks geeft hij workshops door het hele land over innovatief en actief onderwijs voor kleuters en met tienduizenden volgers is hij online een ware influencer. Laat je inspireren door zijn ontwapenende manier van lesgeven, profiteer van handige tips die jij in eigen kleuterklas kan toepassen en leer de man achter de leerkracht kennen. Meesterlijk Kleuteronderwijs is opgedeeld in vijf onderdelen: Persoonlijke ontwikkeling; Lesgeven in de onderbouw; Bewegend leren; ICT; Social media en PR. Dit boek bevat een inlogcode voor toegang tot online content.