Wii : Wii Fit Plus-set. ([s.l.] : Nintendo, 2020)
Bestaat uit de set met Wii-console, afstandsbedieningen, opladers, stuur (speelstuur - spelstuur), spellen (3 x Wii Fit Plus - Pictionary - Big Brain Academy for Wii) en 2 balancing boards.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE