XBox 360 : X-Box 360-set. ([s.l.] : Microsoft, 2020)
Bestaat uit de set met XBOX360-console, afstandsbedieningen, opladers, spellen (2 x Kinect Adventures - Dance Cenral 2)
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE