Escape room pocket : achter het gordijn - Chiacchiera, Martino, ....-; Serrentino, Silvano, ....-; Bontempi, Alberto, ....- (Almere : deVinci, 2019)
In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Pocket Escape Room biedt een heuse ‘escape room'-ervaring in een compact doosje.
Aanbevolen leeftijd: 12 jaar. Voor 1-6 spelers. Gemiddelde speelduur: 60 minuten
Keywords: Spelen