Natuur en magie in het Instituut Lemn - Clément-Husband, Pauline, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
(3415) 5. Natuur en magie in het Instituut Lemn - Pauline Clément-Husband (fantasie, avontuur) Lili houdt dolveel van de serre bij haar school. Als die op een dag wordt afgebroken, is ze ten einde raad. Door haar liefde voor planten en haar rare toverspreuken heeft ze niet veel vrienden. Maar dan vindt ze een verborgen huis in het bos …
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad