Griekse eilanden - Dubin, Marc, ....-; Edwards, Nick, ....- (Amsterdam : Unieboek/Het Spectrum, 2020)
Prachtig geillustreerde reisgids met o.a. 3D tekeningen, fraaie kaarten en geweldige foto's. Daarnaast uitgebreide achtergrondbeschrijvingen. Echt om in de stemming te komen! Groot formaat gids. Laat je inspireren! Deze Capitool Reisgids Griekse eilanden helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis. Deze reisgids verdeelt de Griekse eilanden in acht gebieden: de Ionische eilanden, de Argo-Saronische eilanden, de Sporaden en Evvia, de noordoostelijke Egeïsche eilanden, de Dodekanesos, de Cycladen, Kreta en Athene. Maak een wandeling door de Oude Stad op Corfu, bewonder de traditionele wit-blauwe huizen van Santorini, verken de archeologische vindplaatsen op Delos, slenter door de Ridderstraat van Rhodos-stad of kom tot rust in het groene binnenland van Skopelos. Bekijk bezienswaardigheden, ervaar het lokale leven en verken verborgen plekjes. Waar je interesse ook naar uitgaat, je vindt het in deze gids.
Greek Islands
Keywords: Reisgidsen ; Griekenland