Zwemmen, Boef! - Kraijo, Ineke, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
5. Zwemmen, Boef! Ineke Kraijo Als Simon ‘s nachts wakker wordt van het geblaf van zijn hond Boef, rollen grote golven water door de straten. De dijken zijn gebroken en het hele dorp wordt overstroomd. Simon vlucht samen met zijn ouders en hond naar het dak van het huis. Rondom zien ze niets anders dan water, ijskoud water. Zullen ze het redden?
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6