Qwirkle : Combineer, scoor en win! - Ross, Susan Mckinley, ....- (Almere : 999 Games, 2016)
Je legt de gekozen tegels aan het speelveld en probeert daarmee zoveel mogelijk punten te scoren.
Keywords: Gezelschapsspellen