Basisboek ontwerpen : van methodisch ontwerpen tot integraal ontwerpen - Zeiler, Wim, 1956- (Groningen : Noordhoff, 2014)
Een efficiënte aanpak die gemakkelijk aan te leren én te doceren is. Die bovendien een verbinding legt van Methodisch Ontwerpen naar Integraal Ontwerpen. Gebaseerd op het gedachtengoed van prof. dr. ir. H.H. van den Kroonenberg, hoogleraar in het vakgebied Ontwerp- en Constructieleer, Universiteit Twente, en het werk van Ir. F.J. Siers. Volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Zeer geschikt voor zelfstudie. Basisboek Ontwerpen is bedoeld voor opleidingen Werktuigbouwkunde, Industrial Product Design en Technische Bedrijfskunde.
Keywords: Ontwerpen