Voice : de spraakrevolutie: inzichten en kansen. - Lens-Fitzgerald, Maarten, ....- ([Amsterdam] : Business Contact, 2020)
In ‘Voice' vertelt Maarten Lens-FitzGerald dat Voice na internet en mobiel hét nieuwe kanaal voor de consument is. Met je stem stel je vragen of geef je opdrachten, zoals: ‘Wat is het weer?', ‘Start Friends op Netflix' of ‘Lichten aan', en Siri, Alexa of de Google Assistant regelt het voor je. Eén op de drie Amerikanen heeft inmiddels een slimme speaker in huis en in Nederland zijn er in nog geen twee jaar tijd meer dan 400.000 van verkocht. Maar wat is Voice eigenlijk precies? Waarom is het belangrijk? Praat je over vijf jaar meer met apparaten dan met je partner? En wat kun je ermee in jouw organisatie? Experts uit het veld delen hun kennis over het ontwerpen van Voice-diensten, audiobranding, strategie en toepassing van Voice in je bedrijf. ‘Voice' is de ideale gids om je voor te bereiden op de impact van de oudste interface ter wereld: je stem.
Keywords: Voice-diensten.