Van idee tot app : apps maken voor iPhone en iPad - White, Carla, ....- (Amsterdam : Pearson, 2014)
Heb jij een briljant idee voor een app, maar je hebt geen flauw benul waar te beginnen? In Van idee tot app legt Carla White je haarfijn uit wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van apps voor iPhone en iPad, zelfs als je geen kennis hebt van programmeren. Het complete stappenplan komt aan bod: van het eerste idee tot het moment dat je eigen app in de App Store te downloaden is. Heb je al een app, maar weet je niet hoe je daarmee de hitlijsten kunt bestormen? Ook dan heb je het juiste boek in handen! Op heldere wijze vertelt Carla White wat de ingrediënten zijn voor een succesvolle app, hoe prachtige designs en functionaliteit gecombineerd kunnen worden, wat belangrijk is om te weten als je met programmeurs werkt en hoe je je app goed test. Maar daar blijft het niet bij, want ook voor de lancering, promotie en marketing van apps beschikt Carla over een schat aan waardevolle tips. En had je al gedacht aan een goed verdienmodel of aan het onderhoud van je app? Ook daaraan wordt in dit boek aandacht besteed. Eenmaal begonnen leg je dit boek niet meer weg. Laat je verrassen door Carla's aanstekelijke enthousiasme en maak snel werk van jouw app! Carla White is oprichter van Happy Tapper - een klein ontwerpbureau gespecialiseerd in iPhone en iPad-apps. Ze maakt al mobiele apps sinds 2007 en haar eerste app Gratitude Journal werd direct een hit (en dat met een budget van $500). Het is haar passie om in het hoofd van de gebruiker te kruipen om daarmee zo boeiend mogelijke apps te ontwikkelen, zelfs met een krap budget.
Idea to Iphone
Keywords: Smartphone ; apps