ADHD coachingskaarten : creëer rust en overzicht en doe wat je écht wilt! ([s.l.] : Droomvallei Uitgeverij, 2014)
De ADHD -coachingskaarten bevatten allerlei verschillende korte opdrachten, tips en ideeën om rust en overzicht in je leven te creëren. Op de meeste kaarten staat een tijd die kan ingesteld worden op een timer. Zo ga je ervaren dat je veel kunt doen in korte tijd en krijg je een beter tijdsbesef. De kaarten zijn geschikt voor volwassenen met ADHD en ADD, Gilles de la Tourette en ook voor andere mensen die meer orde en overzicht willen in hun leven. Veel tips en opdrachten zijn ook bruikbaar om jongeren met AD(H)D te coachen.