Laagspanningsinstallaties : technologie en ontwerp - Desmet J., ....-; Knockaert J., ....-; Sergeant P., ....- (UGent - Campus Kortrijk, 2020)
Laagspanningsinstallaties: technologie en ontwerp” bevat naast de wetenschappelijke insteek tal van praktische richtlijnen voor de optimale, energiebewuste, veilige en vooral de bedrijfszekere uitbating van een industriële installatie. Deze vierde druk is aangepast aan de meest recente versie van het AREI en uitgebreid met de Synergrid richtlijnen over het integreren van hernieuwbare energie en opslag.
Keywords: Elektriciteit - Elektronica ; elektriciteit