Praktijkonderzoek voor sociaal werk - Brinkman, Joep (J.H.M.), 1952- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2021)
Geheel gericht op praktijkonderzoek (kwalitatief en kwantitatief) binnen Social Work / Sociaal Werk; - zeer concrete en toepasbare aanpak; - sluit geheel aan bij het Landelijk opleidingsdocument sociaal werk. Praktijkonderzoek voor Sociaal Werk doorloopt stapsgewijs het hele traject van een praktijkgericht onderzoek: van brede oriëntatie tot en met rapportage. Daarbij komt de toepassing van de verschillende onderzoeksinstrumenten – zoals interview, observatie en vragenlijst – uitvoerig aan bod.
Keywords: sociaal werk