De organisatie van thuiszorg - Ipenburg, Ben, ....- (Deventer : Kluwer, 2011)
De organisatie van de thuiszorg is alles behalve simpel, vanwege de sterke overheidsbemoeienis en de economisering van de zorg. Dit boek beoogt behalve 'gewoon' een studieboek te zijn waarin organisatiemodellen worden uitgelegd, een bijdrage te leveren aan het denken over verbetering van de zorgorganisatie en het vervolgens ondernemen van actie door zich te focussen op klant en medewerker. De ziel terug in de zorg en tegelijkertijd nauwkeurige aandacht voor het financieel gezond maken én behouden van de organisatie. En het ook nog een beetje simpel houden.
Keywords: Thuiszorg; gezondheidszorg; verpleging