All About Me Family Counters : Set van 72 - Vier verschillende kleuren - Learning resources (Vernon Hills : Learning resources, 2013)
All About Me Familiy Counters is een set pionnen of speelstukken (tokens, piefjes, ...) bestaande uit zes familieleden: moeder, vader, zoon (broer), dochter (zus), baby en kat (huisdier) in vrolijke kleuren. Met de Family Counters kan geoefend worden in sorteren (op kleur of type pion) en tellen of rekenen, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Vertel aan de hand van de poppetjes hoe je familie er uit ziet, wat er gebeurd is of laat sociale verbanden tussen mensen zien. Met de apart te bestellen activiteitenkaarten kunnen er verschillende spelvormen of therapiën uitgevoerd worden. Maar je kan natuurlijk ook je fantasie de vrije loop laten! Wordt geleverd inclusief handleiding.
Leuke sorteerfiguren in het familie thema van Learning Resources. Ideaal om vroege rekenvaardigheden te stimuleren. Gebruik ze om te tellen, sorteren en patronen te leggen. Ze komen in zes verschillende kleuren: blauw, rood, oranje, geel, groen en paars. De set bevat van elk figuurtje 12 stuks: mama, papa, broer, zus, baby en huisdier. Ze worden geleverd in een handige opbergemmer. Vanaf 3 jaar.
Keywords: Didactisch materiaal; Rekenvaardigheden