Exefun : Trainingsmethode rond executieve functies bij kleuters (en in het basisonderwijs) - Van de Sype, Helena, ....-; Renard, Chris, ....- (Lochristi : Kapitein Exefun, 2021)
Om naast alle andere doelen die je nastreeft met een memoryspel, ook de woordenschat/metaforen van kapitein Exefun in te oefenen.
Het pakket bestaat uit een basisposter met het verhaal en 10 functiekaarten. Het verhaal geeft onze metafoor van de executieve functies weer. Stickervellen met alle metaforen, kleurprenten van de verschillende executieve funties, observatielijsten (kleuter - onderbouw - bovenbouw) en ik-cirkels rond gedrag en cognitie (onderbouw- bovenbouw).
Vanaf 4 jaar
Keywords: Memoryspel