maXimaal maaltafels gezelschapsspel - maXimaal (Leuven : maXimaal BV, 2021)
De maaltafels worden kinderspel met maXimaal. Een gezelschapsspel, ontworpen door een kind voor kinderen!
Leeftijd: vanaf 6 jaar (ideaal voor 1e tot 4e leerjaar!) . Aantal spelers: 2 tot 6 spelers . Duur: 5-15 minuten
Keywords: Didactisch materiaal; Rekenen ; tafels