maXimaal deeltafels gezelschapsspel - maXimaal (Leuven : maXimaal BV, 2021)
Deeltafels leren, saai en moeilijk? Niet met het spel Maximaal deeltafels van de 8-jarige Maxim! Ontdek, leer en oefen met de deeltafelkaarten en oefenkaarten. Zo word je binnen de kortste keren een kei in hoofdrekenen. Echt waar! Ontdek en leer al spelend de deeltafels. Wedden dat je ze nooit meer vergeet? En op een onbewuste manier leer en oefen je zo getallenkennis en hoofdrekenen. Bekijk zeker ook de video «maXimaal in de klas».
Inhoud: 100 deeltafelkaarten • 10 jokers • Bonus: 10 oefenkaarten • Spelregels • QR-code met link video maXimaal
Keywords: Didactisch materiaal; Rekenen ; tafels